Technológia

A befújásos cellulóz hőszigetelés csúcstechnológia a szigetelés terén. Legelterjedtebb formája az úgynevezett száraz technológia, amikor a szigetelő anyagot egy speciális géppel, levegő segítségével egy hajlékony csövön keresztül fújjuk a szigetelendő felületre. A befújógép igazi jelentősége abban rejlik, hogy a gyári csomagolású cellulóz szigetelő anyagot fellazítsa és egységes állagú, sűrűségű szigetelő anyagot kapjunk. Gyakori kérdés a megrendelőktől, hogy házilag miként tudnák megoldani a szigetelést. Sehogy! Legalábbis úgy nem, hogy ki lehessen használni a cellulóz hőszigetelésben rejlő előnyöket.

A szigetelést bízza profikra, pénzt és időt takarít meg!

A befújásos technológia révén a cellulóz szigetelés minden kis rést kitölt, nem marad szigeteletlen felület. A technológia alkalmazható minden beépített tetőtérben, padlásszigetelésre, üreges falak (pl. gipszkarton) hő- és hangszigetelésére.

Képzelje el mennyibe kerülne, ha a ház szigetelésének cseréjét az eddigi megoldással próbálná megoldani?

Leszedni a cserepeket, lécezést, anyagbeszerzés, szállítás… stb. Megoldható belülről is a szigetelés cseréje, de az sem olcsóbb. Ráadásul napokig nem lehet használni a lakást. Utána a “romok” eltakarítása!

Válassza inkább a mi ajánlatunkat!

Bontás nélkül újra szigeteljük házát, tetőterét!

Mennyiért? Nem kerül többe mint a hagyományos szigetelésnél a járulékos költség!

És mit garantálunk még?

  • gyors, általában egy napos munkavégzést
  • nincsenek járulékos költségek
  • egy életre szóló, minőségi hőszigetelést
  • garanciát az anyagra és a munkánkra

És ha ez sem elég, vállalunk minden a hőszigeteléssel kapcsolatos burkolási munkákat, anyagbeszerzést a legjobb árakon!